Neem rustig contact op als je meer wilt weten, of meteen een afspraak wil maken.
Er vindt eerst  een verkennend gesprek plaats, een ‘intake’.
Dit kan bij jou thuis plaats vinden, maar ook in mijn gesprekskamer in mijn woning in Elderveld, of op een rustige plaats bv. in een dienstencentrum.
Wil je graag meteen al wandelend kennismaken? Dan kan dat ook.  Geef je dat dan hieronder aan?

Vul je  dit contactformulier in? 


  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vlag.

  Ik lees het zo snel mogelijk, en binnen twee dagen neem ik contact met je op.

  Mijn beschikbare dagdelen zijn:
  * dinsdagochtend
  * donderdagochtend en donderdagmiddag
  * woensdagmiddag
  * zaterdagmiddag

  Wat zijn de vertrek- en aankomstpunten voor de wandelingen? 
  Dit hangt af van de dag waarop de afspraak is gepland, en van het seizoen. We eindigen namelijk altijd in een horecavoorziening, en deze hebben verschillende openingstijden.
  De wandelroutes bij een bepaald punt kunnen  beperkter in omvang zijn, met toch een goede variatie aan begroeiing, óf juist veel wijder het landschap ingaand. 

  Zorgboerderij De Buitenplaats, Marasingel 19, aan de rand van de Schuijtgraaf en vlak naast park Lingezegen West. Goede parkeergelegenheid. Bushalte lijn 5 aan de Marasingel op 5 minuten lopen.
  Pannekoekboerderij De Steenen Camer, Hannesstraatje 2, met de auto te bereiken via de Drielsedijk, en met buslijn 5 en 6, halte Hagemanswei, via een looproute van 8 minuten. -parkeren van auto of stallen van fiets geen probleem-.
  Aan de andere kant van de Meinerswijk kunnen we terecht bij het Veerhuis en later in de week bij het Gemaal bij Malburgen-West.
  Mocht u beperkt zijn in mobiliteit of reistijd, dan kan ook een ander natuurpark van Arnhem goed dienen als gespreksomgeving, als u zich daar maar vrij voelt, dus niet in uw directe woonomgeving. Te denken valt aan Rijkerswoerdse plassen, park Sonsbeek etc.