Centraal in het persoonlijke aanbod staat de één-op-één wandeling.
Na een intake of proefwandeling zien we of je op stap wilt gaan en bepalen we een voorlopig aantal wandelingen.

In elke wandeling zijn we 1 tot 1,5 uur samen op pad, inclusief een gesprekje aan het eind. In elke wandeling speelt de Tria© werkwijze een rol. Dit betekent onder andere:
♠ naast ruimte om te vertellen over het ‘nu’ , met mogelijk ook de last die jij voelt, gaan we meteen ook ruimte maken voor positieve ervaringen en verlangens.
♣ aan het eind van elke wandeling ga je naar huis met het gevoel dat jij iets in beweging kunt zetten.

Elk traject begint met een intake óf proefwandeling. 

 1. Intake: 
  Bij een intake zitten we op een rustige plek binnen. We bespreken waarom u/je belangstelling hebt om samen te gaan wandelen, en wat voor persoonlijke klacht of vraag er speelt.  Ik vertel wat over mijn aanpak, en u/jij vertelt wat over hoe je misschien zelf al dingen hebt geprobeerd, iets over je/uw thuis- en/ of werksituatie en over wat je wenst voor de nabije toekomst. We zien of het matcht, en maken dan een voorlopig plan voor de wandeling(en).  Zo ook over de natuur- locatie die het handigst is. Waar is de intake ?  Verschillende mogelijkheden:
  * Bij jou/u thuis; ik kom dan graag naar je/u toe.
  * Of bij mij thuis op mijn gesprekskamer.
  * Of op een rustige plek bij u/jou of mij in de wijk, bijvoorbeeld een dienstencentrum.
  De intake duurt ongeveer een uur.
  Wanneer u/je beperkingen hebt bij het lopen kunnen we dat meteen bespreken, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

2. Proefwandeling:
Hierbij maken we kennis meteen via een wandeling.  We wandelen samen in een van de natuurparken in of nabij Arnhem. Vanuit rust en ontspanning kun je wat losser komen van de dagelijkse problemen. En: je word uitgenodigd dingen uit de omgeving op te zoeken die jou bijzonder raken, die te maken hebben met een wens van jou.
Je krijgt alvast een indruk of je via de TriA  (Aandacht, Acceptatie en Actie) aanpak iets wilt en kunt, met  wat je van de natuurlijke omgeving krijgt en van mijn ‘spiegel’.
Aan het eind nemen we bij een kop koffie of thee een en ander door. Je kunt dan afsluiten, of kiezen voor een vervolg. Zie 3. of 4.

3. Wandel-coachen Levenspad:
Hierbij verken je vooral jouw levenspad, van jongs af tot nu. Al wandelend en pratend verken je ook wat je in de (nabije) toekomst zou willen. Ook een verkenning van je huidige situatie en je (recente) verleden hoort daarbij. De natuur geeft extra mogelijkheden tot uitbeelden. Je komt altijd ook weer opnieuw op het NU, hoe gaat het nú ? Je kunt zelf bepalen of je het hierbij laat, dus afsluiten me een mooie ‘kaart’ van je gevoelens en mogelijkheden, of dat je ook nog coaching wilt op stappen in de nabije toekomst of op het afsluiten van zaken uit het verleden.

4. Wandelen bij een bepaalde vraag of wens.  
Wil je een bepaald terugkerend probleem oplossen?
Of wil je met meer zelfvertrouwen bepaalde situaties tegemoet treden?

Kun je tijdens of na een ziekte of bij een aandoening wel wat extra spirit of energie gebruiken?
Of na verlies van baan of relatie?


Heel belangrijk is om ook warm te lopen voor wat je
wenst zie ook bij 2.proefwandeling
In de natuur is het makkelijker ruimte te vinden om je wensen te doorvoelen en te onderzoeken. Ook sta je stil bij jouw sterke kanten. Wanneer je tússen de wandelingen in thuis ook bepaalde kleine stappen zet, zal het sneller gaan.

 

Voor de intake is je investering € 0, voor de proefwandeling €20.    Wanneer je daarna doorgaat als coachee, is het tarief € 70 per keer. Heb je een Gelrepas, dan geeft dat korting.
Laat op de pagina Contact even weten of je kiest voor de intake binnen  of voor de kennismakingswandeling.

Wil je meer weten van mijn opleiding en ervaring, zie dan onder de tab Over Mij.