Op de kaart van Wandelcoach Nederland  treft u mij aan achter de tab ‘vind je TriA wandelcoach’.  

De 3 A’s staan voor Aandacht, Acceptatie en Actie, 3 belangrijke elkaar aanvullende manieren om met je ervaringen om te gaan en een eigen lijn naar de toekomst te kiezen. Bij deze 3  A’s gaat het om je huidige ervaringen (ook als die over vroeger gaan), jouw bewustzijn van belangrijke ‘bouwstenen’, en het ervaren van jouw gewenste toekomst.
Dat kan een groter of kleiner doel zijn, maar altijd een waar je zelf voor kiest.                                                                                                                                                 


Natuurlijk….

De naam van mijn praktijk is Nieuwstap. De ondertitel is ‘natuurlijk verder’.
Op onze ‘wandeling’ door het leven komen  we soms op moeilijke punten. Hindernissen, een pijnlijke route, een verlies, een zoektocht die weinig oplevert, of  iets nieuws wat best mooi is maar wat je ook voor keuzes stelt. Door contact met de natuur en liefst wandelend,  lukt het beter om erbij stil te staan en nieuwe kracht aan te boren. Wil je ook iemand een aantal keer naast je hebben die naar je luistert en die jou helpt je eigen basis en inzichten te vinden? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Het kan gaan om verbeteringen in werk of vrije tijd, maar ook om het verwerken van verlies, het maken van keuzes in relaties, of het op orde brengen van je activiteiten of de drukte in je hoofd.

 

Leven omarmen ……

Via de stappen van TriA coaching kan ik je helpen jouw eigen antwoord te vinden op de situatie die nu speelt, waarbij jouw dagelijkse omgeving even wat minder dichtbij is.  Je krijgt de kans jezelf opnieuw op te laden, en er op een andere manier mee om te gaan. Ook wat nu van waarde is, of was, ondanks de problemen, kun je erbij betrekken en doorleven. De stappen sluiten aan bij jouw eigen gevoel en tempo. Het ontdekken en ‘omarmen’ van wat je eigenlijk wenst, is wel het belangrijkste  om verder te komen; net als het kiezen van concrete stappen.

Leven herkennen

Het wandelen in de natuur helpt om bij onze eigen natuurlijke basis te komen, ons gevoel van in het leven staan.  Ook biedt de  omgeving materiaal om uit te beelden wat er in jou leeft aan gevoelens, zorgen, verlangens, en kracht. Soms gebeurt dit al vanzelf, als een spiegel of uitzicht.