Op de kaart van Wandelcoach Nederland  treft u mij aan achter de tab ‘vind je TriA wandelcoach’ .                                                                                                                                                                    

Natuurlijk….

De naam van mijn praktijk is Nieuwstap. De ondertitel is ‘natuurlijk verder’.
Op onze ‘wandeling’ door het leven komen  we soms op moeilijke punten. Hindernissen, een pijnlijke route, een verlies, een zoektocht die weinig oplevert, of  iets nieuws wat best mooi is maar wat je ook voor keuzes stelt. Al wandelend lukt het beter om erbij stil te staan en nieuwe kracht aan te boren. Wil je ook iemand een aantal keer naast je hebben die naar je luistert en die jou helpt je eigen basis en inzichten te vinden? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Het kan gaan om verbeteringen in werk of vrije tijd, maar ook om het verwerken van verlies, het maken van keuzes in relaties, of het op orde brengen van je activiteiten of de drukte in je hoofd.

Misschien …….

* Wil je meer invloed op wat er in je leven gebeurt? 
* Heb je  moeite om voor jezelf op te komen ?
* Wil je gevoelens van minderwaardigheid overwinnen ?
* Voel je de behoefte makkelijker tot rust te komen ?
* Spreek je graag eens met iemand over bepaalde terugkerende zorgen ?
* Vraag je je af wat voor zin het heeft om de dingen te doen die je doet, of die je hebt gedaan ?
* Ben je een tijd ziek geweest en heb je nu de kans om opnieuw op te starten ?
* Of heb je nog steeds last van een aandoening  maar wil je wel weer naar buiten om fitter te worden ?
* Is je huis te vol en te ‘druk’ of vraag je je af voor wie je het eigenlijk moet schoonhouden ?

 

Leven omarmen ……

Als coach kan ik je helpen nieuwe stappen in het leven te ontdekken als antwoord op de situatie die nu speelt. Deze stappen sluiten aan bij jouw eigen gevoel en wensen. Het ontdekken en ‘omarmen’ van wat je eigenlijk wenst, is heel belangrijk om verder te komen. Hierbij gebruik ik de TriA © methode (zie bij aanbod). Kenmerk van het wandel-coachen is het buiten wandelen. Het samen oplopen maakt het makkelijker om contact te maken en te vertellen. Bij slecht weer passen we de route aan. Af en toe zullen we ook stil staan of zitten, wanneer dat past bij het gesprek. Genieten van een uitzicht kan, maar de natuur dicht rondom biedt soms ook verrassend inzicht.

Leven herkennen

Het wandelen in de natuur is goed voor lijf en geest. Het helpt om bij onze eigen natuurlijke basis te komen, ons gevoel van in het leven staan.  Ook biedt de  omgeving  materiaal om uit te beelden wat er in jou leeft aan gevoelens, zorgen, verlangens, en kracht. Soms gebeurt dit al vanzelf, als een spiegel of uitzicht.